Nielsebbesensgruppe.dk

Hvem er vi

Niels Ebbesens Gruppe er en del af Det Danske Spejderkorps (DDS), og hører under Randellsborg Division, som dækker Randers og omegn.

Niels Ebbesens Gruppe består af både pige- og drengespejdere i alderen 6 år og opefter. Børnene er inddelt i grene, hvor hver gren repræsenterer en bestemt aldersgruppe.

Gruppens tørklæde er okseblodsfarvet, og vores ledere bærer okseblodsfarvede tørklæder med grøn kant. Vores uniform er den mørkeblå DDS-uniform.

Du er velkommen til at prøve at være spejder fire gange, før du skal meldes ind. Dette er til dels for at du ikke melder dig ind uden at være sikker på, at du vil være spejder hos os. Dels fordi vi er en lang række af spejdergrupper i Randers, som alle er forskellige, og vi vil sikre os, at du har valgt den rigtige spejdergruppe.

Filosofi

I Niels Ebbesens Gruppe tror vi på, at det er sjovere at lave det, man er god til. Derfor lægger vi stor vægt på faglighed og samarbejde, så vi sammen kan yde vores bedste både til dagligt og på turneringer. Vi arbejder på at alle får del i de gode oplevelser, som vi sammen opnår, og vi sætter hele tiden nye mål, vi kan arbejde efter.

Værdier

Kammeratskab, Ansvar, Friluftsliv, Samarbejde og Udfordring er Det Danske Spejderkorps værdier, som vi slutter fuldt ud op om. Det er fem elementer som vi bygger vores spejderarbejde på og som alle spejdere vil stifte bekendtskab med.

- Randers Sport Stafet 2010