Nielsebbesensgruppe.dk

Ebbesen Event er en nonprofit orginisation, som specialicerer sig i at lave outdoorevents for voksne og unge. Vi består af en gruppe aktive mennesker med stor erfaring indenfor friluftsliv og planlægning af events med højt tempo. 

Ebbesens Event planlægger og udfører arrangementer for arbejdspladser, fritidsklubber mm. hvor teamwork og sammenhold er i fokus. De primære rammer omkring alle vores arrangementer er naturen, og der er mulighed for arrangementer, hvor overnatning i det fri er en del af opgaven.

Ebbesen Event er perfekt, hvis man ønsker at ryste sine medarbejdere sammen. Ved et arrangement vil de i teams blive udfordret i alt fra simpel orientering med kort, til rapelling og adventure-race.

Vi er tilknyttede spejdergruppen Niels Ebbesens Gruppe, og hele overskudet fra arragementer går ubeskåret til gruppens bevarelse samt ture og arrangementer for alle dens medlemmer.

Hvad koster det
Ebbesens Event har ingen faste priser. Dette skyldes, at ingen af vores arrangementer er ens. Alle events er baseret på kunders egne ønsker og ideer, hvilket betyder at vi udarbejder et tilbud, som passer til netop dit firmas økonomi og ambtitionsniveau.