Nielsebbesensgruppe.dk

Hvad kan du forvente

Aktive og uddannede ledere

I Niels Ebbesens Gruppe er vi så privilegerede at have en stor og solid lederskab af unge og energiske ledere, som brænder for spejderarbejdet. De har mange års erfaring som spejdere og deltager stadig aktivt i de mange løb og kurser, Det Danske Spejderkorps tilbyder. Desuden tager vi årligt et 12-timers førstehjælps kursus, for at sikkerheden er høj og for at kunne lære de nyeste regler videre til spejderne.

Adventurespejd

Det handler om udfordringer og oplevelser, som er tilpasset spejderens alder. Adventurespejd for en mikro kan være at lave popcorn over bål eller overnatte uden mor og far første gang. Som tropsspejder kan adventurespejd være Danmarks længste svævebane, eller et løb på et døgn hvor distancen er 50km alene med sin makker i Sverige i februar. Vi finder de udfordringer, som passer til den enkelte spejder for at opnå en positiv udvikling.

Motivation

Du kan forvente, at vi i Niels Ebbesens Gruppe arbejder for at viderebringe den motivation, vi finder i spejderarbejdet til både de børn, unge og voksne, som kommer i kontakt med os. Vi motiverer vores spejdere til at være energiske, imødekomne og åbne overfor andre mennesker og de udfordringer de møder, hvilket vi har gode resultater med.

Samarbejde

En af grundpillerne i spejderarbejdet er samarbejde. Derfor vægter vi det meget højt i vores daglige kontakt med spejderne og deres forældre. Vi er åbne for spørgsmål og dialog, hvis du skulle have brug for det, og vi tager gerne selv kontakt, hvis vi finder det aktuelt.

Plads til alle

Har du lyst til at komme til de ugentlige møder, eller er du klar til at bruge al din fritid på spejderarbejde? Uanset hvad, så er du velkommen hos Niels Ebbesens Gruppe.

KAFSU

Kammeratskab, Ansvar, Friluftsliv, Samarbejde og Udfordring er Det Danske Spejderkorps værdier, som vi slutter fuldt ud op om. Det er fem elementer som vi bygger vores spejderarbejde på, og som alle spejdere vil stifte bekendtskab med.