Nielsebbesensgruppe.dk

Juletræssælgere søges.

 

Har du lyst til at gøre en forskel for Niels Ebbesens Gruppe?

Har du også lyst til den dejlig dag med familien i den friske vinterluft?

Løn

Du får ikke løn for at sælge juletræer, men hele overskuddet går til spejderne. Til gengæld må du tage et juletræ med hjem, når du får fri.

Krav

Der er ingen specielle krav du skal opfylde for at være med til årets hyggeligste juletræssalg. Kan du kende forskel på kontanter og mobilepay og ved du, hvad der er top og bund på et juletræ? Så skal vi nok sætte dig ind i resten. Det er ikke spor svært - men til gengæld super hyggeligt!

Hjælpermøde

Hvis du har mulighed for det, så mød op ved ABC torsdag den 5. december kl. 19:00 til en kort instruktion. Det tager ca. ½ time.

Arbejdstider

Vagterne ligger i weekenderne og hverdage efter fra kl. 16-19. Alle vagterne er tre timers varighed, men er det for lidt, er du selvfølgelig mere end velkommen til at tage flere vagter :-)

Klik på det røde banner mærket "Juletræssalg" for at se ledige tider.

Sidste udkald

Den 28/11 skulle vi gerne have besat alle pladser. Du kan finde en oversigt her:

Søg jobbet

Vores smukke, unge formand Alex er manden med overblikket og han sidder klar ved telefonen og venter på netop dít opkald! Du kan ringe eller sms'e til ham på 5156 2013, lige som du kan sende en mail på formand@nielsebbesensgruppe.dk

Venligst anfør ønsket vagttidspunkt, navn, mail og telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig. Du får meget hurtigt svar tilbage.