Nielsebbesensgruppe.dk

Ebbesen Event laver alle arrangementer ud fra kundens ønsker. For at forstå om vi passer til netop dine ønsker har vi her givet et par eksempler på events.

 

Ryste-sammen tur til håndboldholdet (en weekend)

I ankommer til en shelterplads i en skov, fredag aften. Efter aftensmaden og udpakning venter natløbet. I skal på smuglerløb i mørket. Alle får udleveret matadorpenge til at købe ”stoffer” for. Det gælder så om at komme ud til køberen et sted i skoven. Det eneste problem er, at skoven er fyldt med ”politifolk” som leder efter evt. smuglere. Man kan enten snige sig afsted, eller prøve lykken og løbe.

Lørdag står den på opgaveløb indelt i teams af 6. Hvert hold skal navigere til posterne på kortet og hver post byder på udfordringer som rapelling, krydsning af å på tømmerflåde, eller forhindringsbane. Lørdag aften er der banket med helstegt pattegris ved ilden på shelterpladsen.

Søndag formiddag er det tid til at lære at lave bål med en flintesten og en fil, hvorefter bålet skal fragtes til et punkt i skoven. Tansporten kan gøres på mange måder, men er ikke mulig uden hele holdets hjælp. Når alle bål har nået deres mål er weekendens mål nået.

 

Actiondag i skoven (en dag)

I ankommer iklædt løbetøj som må blive beskidt og hver 3 mand har en cykel med. I hold skal i nu konkurrere imod hinanden i et løb som gælder om at kommer først (adventure race).  I får udleveret et kort og skal selv navigere hurtigste rute igennem en række kontrol poster. Hvert hold har to cykler og 5 deltagere så i må skiftes til at løbe / cykle (bike’n’run). Ved hver kontrolpost er der en opgave som skal løses inden i må fortsætte, et eksempel kan være at tænde et bål som skal brænde en snor over i en meters højde. Undervejs skal deltagerne selv lave mad på Trangia. Dagen slutter med kåring af vinderholdet, samt en kold øl i naturen.

 

Teamwork til firmadagen (en formiddag)

I ankommer iklædt frilufttøj som må blive beskidt, et sted i naturen. Dagens løb gælder om at få det bedste måltid. I hold af 6 skal i klare en række teamwork opgaver efter bedste evne. Ved hver udfordring får det bedste hold udleveret noget lækkert til frokosten og det værste hold noget knap så lækkert (rugbrød). Opgaverne er forskellige, men den røde tråd er at man ikke kan lykkedes medmindre alle hjælper til. De forskellige måltider nydes ved et bord med dug, ved siden af bålpladsen. Der er skumfiduser til dessert.