Nielsebbesensgruppe.dk

Hvem kan blive leder?

Det kræver ikke nødvendigvis spejdererfaring eller en pædagogisk uddannelse at blive leder. Der er dog enkelte krav, som vi i Niels Ebbesens Gruppe ikke viger fra:

- Du skal være fyldt 18 år

- Du skal have tid til at deltage på de ugentlige møder, ledermøder og arrangementer.

- Du skal kunne indgå i et team

Mener du at du kan opfylder disse krav, kommer du til ledersamtale med Gruppelederen. Endelig skal du udfylde en ledererklæring samt tjekkes i Det Centrale Kriminalregister for pædofili ol.

At være leder i Niels Ebbesens Gruppe er en oplevelse du ikke finder andre steder. Vi er en ung og dynamisk lederstab. Mange af os med mange års spejdererfaring. Dette giver nogle til tider alternative og anderledes oplevelser. Fælles for alle ledere er at vi nyder lederarbejdet og kontakten med spejderne.

Som leder i Niels Ebbesens Gruppe forventes at man engagerer sig i sit spejderarbejde. At være leder hos os er ikke bare to timers ugentlig spejdermøde. Man bliver en del af et socialt team der bruger mange timer på det vi brænder for. Det forventes ikke at man sætter sin fritid på standby for at være leder. Men forvent ikke at du kan nøjes med at sætte 2 timer om ugen af til møder. Vi har en lang række af arrangementer i løbet af året hvor spejderne er afhængige af dig som leder. Derfor forventes fleksibilitet og engagement fra dig som leder.

Leder jobbet er ikke en økonomisk gevinst. Det koster ikke noget at være leder men du får heller ingen løn for det. Vi betaler tilbage i en masse læring og oplevelser med spejdere der sætter stor pris på dit engagement. 

Har du stadig lyst til at give dit bidrag til danmarks fedeste spejdergruppe, så kontakt gruppelederen.