Nielsebbesensgruppe.dk

Tropssommerlejr 2021


Solen står højt på himlen, og sommerferien nærmer sig med hastige skridt! Det betyder én ting, og kun ÉN ting! SOMMERLEJR med dine bedste spejderkammerater!

Sommerlejreren i år bliver både vild, våd og voldsom. Vi skal nemlig igen til Thurø Spejdercenter! Thurø spejdercenter er slet ikke som noget andet spejdercenter! Det er nemlig et spejdercenter, der har specialiseret sig i sejlsport. Vi skal derfor lære en masse om hvordan man sejler en båd, kun med hjælp af vinden, og vi skal prøve at sejle i nogle både der er så små, at der kun er plads til én person. Spejdercenteret har mange forskellige slags både, og du skal nok få lov at prøve dem alle sammen.  

Det praktiske til forældrene:

Hvornår:

3. juli kl. 9:00 på Gården med madpakke som kan spises i bilen

10. juli ca. kl. 13:00 på Gården (afgang fra Thurø 10:30)

Transport: Thurø ligger syd for Svendborg, hvilket betyder, at vi nok ikke kan gå helt derned. Derfor håber vi meget at der er nogle af jer, der vil afsætte en halv dag og køre os til eller fra Thurø. Vi kan hjælpe med et tilskud til brændstof. Såfremt du ønsker at hjælpe med transport, så vælg dette på tilmeldingen.

Pris: Hele sommerlejren koster 1000 kr. Prisen går til Thurø spejdercenter, forplejning, is og sodavand, og selvfølgeligt transport.

Tilmelding: SU er d. 13. juni.

Med venlig hilsen
Tropslederne, Niels Ebbesens Gruppe