Nielsebbesensgruppe.dk

Lukket grundet Corona


Vi har nu igen set en smittestigning og Randers er ikke gået fri. Smitten stiger og de udvidede restriktioner rammer ganske forståeligt også os. Hidtil har vi som ungdomsaktivitet være undtaget af forsamlingsforbuddet, men det er slut nu.

Som altid følger vi både retningslinier og anbefalinger fra centrale myndigheder og vores korpskontor. Sidstnævnte kan I læse her: https://dds.dk/artikel/seneste-nyt-om-coronasituationen.

Helt konkret betyder det, at vi lukker ned for møder indtil videre. Vi skriver selvfølgelig rundt, når det igen giver mening at åbne op.

Juletræssalget fortsætter som hidtil; husk at læse og overholde de særlige corona-restriktioner, som alle sælgere har fået direkte besked om. Vi har fået spørgsmål om brug af mundbind; det er ikke obligatorisk, da salget foregår udendørs, men der ligger mundbind til de af jer, der måtte ønske at bruge dem.

Der er stadig mulighed for at få en juletræsvagt - på hjemmesiden under Juletræssalg kan I se ledige vagter og information om, hvordan I byder ind på en vagt: http://www.nielsebbesensgruppe.dk/default.asp?page_id=50

De bedste hilsener,
Ledere og bestyrelse i Niels Ebbesen Gruppe