Nielsebbesensgruppe.dk

Påskekursus for troppen på Toggerbo (AFLYST)


OPDATERING: På grund af den nuværende situation med COVID-19 har teamet på Toggerbo valgt at aflyse årets påskekursus

Knasterne (teamet) på Toggerbo skriver selv om kurset:

Venskaber, der knyttes over knitrende lejrbål. Grineflip, der gør maven helt øm. Natur og bjerge, der bare må udforskes på gåben. Udfordringer, der får krigeren og intellektet frem i dig. Alt dette og utrolig meget mere venter på dig og din patrulje på årets påskekursus på Toggerbo Spejdercenter.

Toggerbo Spejdercenter ligger i hjertet af Mols Bjerge lige midt i Danmark. Påskekurset er for alle tropsspejdere. Det eneste, du skal gøre, er, at tilmelde dig, så skal knasterne, centermedarbejderne fra Toggerbo, nok give dig en rigtig fed spejderlejr.

Påskekurset er et patruljekursus, hvor I tilmelder jer som en patrulje. Så dette er en fed mulighed for at styrke patruljesamarbejdet hjemme i gruppen eller holde et gensyn med din sidste planpatrulje. Knasterne vil vejlede patruljerne og afholde aktiviteter, der helt sikker vil flytte jeres samarbejde fremad.

 

Praktiske informationer:

Kurset afholdes d. 5. april til d. 11. april 2020. Prisen for lejren er 1150 kr. 0.kr. pr deltager – alt mad er inkluderet i prisen. (Da det er et kursus har vi mulighed for at få noget af prisen refunderet, og vi vælger at dække den resterende betaling – Så HUSK at få kursusbeviset med hjem)
Kurset er et patruljekursus for tropsspejdere i alderen ca. 12-16 år, derfor skal man tilmelde sig i patruljer fra 3-7 personer. Lejren finder sted på Toggerbo Spejdercenter, som ligger på Toggerbovej 1, 8420 Knebel.  Alle modtager inden lejren et deltagerbrev med ekstra nødvendig information.

Tilmelding senest den 5/3

 

Hilsen Tropslederne