Nielsebbesensgruppe.dk

Trops- og seniorsommerlejr til ěstrig 2020


Trops- og seniorsommerlejr til Østrig 2020

Så blev året 2020, og til sommer skal vi til Østrig. 17 tropsspejdere, 12 seniore og leder til Alperne. Foruden den teaser vi allerede har offentliggjort i invitationen. Kan vi afsløre at vi også forsøger at være lidt kulturelle i Salzburg. Vi har taget hul på den nærmere planlagning og bestilling af transport og aktiviteter. Derfor vil der løbende komme informationer ud vedr. disse. 

Det ligger fast at vi skal bo på Scout Camp Austria, et klassisk spejdercenter, bare i Alperne. I kan læse mere om stedet her. Yderligere informationer om turen, dato og lign. kan findes i det tidligere nyhedsopslag, som kan genlæses længere nede. 

Betaling: 
Deltagerbetalingen kan betales over to rater. 1. rate er på DKK 750.- og 2. rate er på DKK 1750,-

Første rate skal betales den 29/02 og anden rate skal betales den 30/04

Linket til betaling finder i her

Trops og seniorspejdere under 18 år kan søge tilskud til turen gennem Børnenes Kontor Randers. Hvor meget støtte hver spejder kan få, afhænger af, hvor mange i Randers der søger og beløbene der søges om. Vi kan kun opfordre til at søge, da erfaringen er, at nogle år, får flere spejdere dækket hele deltagerprisen.

 

Hilsen Lederne


Tidligere nyhedsopslag:

I sommerenferien 2020 drager troppen og seniorne til Østrig, her skal vi vi sammen erobre det smukke bjerglandskab.

Turen bliver uden tvivl den oplevelse i 2020 du bare ikke vil gå glip af!

Turen ligger fra d. 3 til d. 12 juli. For at i kan nå at spare sammen, og vi kan finde de billigste transportmuligheder har vi brug for jeres tilmelding allerede nu!


Prisen bliver på 2500,- for tropsspejdere, og 3000,- for seniorne.

Programmet kommer til at stå på actionprægede aktiviteter, mixet op med klassisk lejrhygge som du kender det. Vi skal bo på et østrigsk spejdercenter, hvor vi vil møde spej dere fra andre dele af verden, og få indsigt i andre landes spejderkulturer. Vi ser frem til at få din tilmelding!

Tilmelding
Tilmeldingen åbner d. 4 oktober og lukker igen d. 20 november. Herefter vil der komme information om betalingen, som vil være inddelt over to rater.
Tilmeldingen er bindende, medmindre der bliver lavet væsentlige ændringer i dato og pris.


Spørgsmål
Kontakt din leder hvis der er spørgsmål.