Nielsebbesensgruppe.dk

Vil du prøve at være spejder?


Du er velkommen til at komme og prøve hvad det vil sige at være spejder. Du kan få lov til at prøve fire gange, for at se om spejder er noget for dig.

Vi arbejder ud fra spejdermetoden, og principperne om Learning by Doing og børn leder børn. Dette gør vi gennem aktiviteter i naturen som søger at udvikle børn og unge. Alle vores aktiviteter er tilpasset børnenes alderstrin. Herunder kan du læse lidt om de forskellige grene, hvornår vi holder spejdermøder og hvem du kan kontakte hvis du har nogle spørgsmål.

Mikro

Mødetidspunkt:

tirsdag 18:00 - 19:30

 

Kontakt:

Simone Gaarde

+45 26 15 56 36

 

mikro@nielsebbesensgruppe.dk

 

Som mikro gælder det om at have det sjovt. Vi leger, lærer og samarbejder for at få gode spejderoplevelser. Vi er både ude og inde, hvor vi bruger kroppen, hjernen og fantasien til at blive endnu sejere.

Mini

 

Mødetidspunkt

Tirsdag kl. 18.00-19.30

 

Kontakt:

Jesper Torndahl

+45 28 30 40 04

 

Mini@nielsebbesensgruppe.dk

Som mini gælder det både om at have det sjovt og om at lære noget. Vi arbejder ud fra sætningen ”learning by doing” – og det virker! Vi er fælles om at løse poster og opgaver, og det giver et super sammenhold.

Junior

Mødetidspunkt:

Onsdag kl. 18.30-20.30

 

Kontakt:

Mathias L. Classen

+45 30 66 24 04

 

junior@nielsebbesensgruppe.dk

Som junior begynder spejderarbejdet for alvor. Leg bliver til udfordringer, som er mindst lige så fede. Vi ligger vægt på at udvikle spejderne til at tænke selvstændigt men også at indgå i et fællesskab.

 

Trop

 

Mødetidspunkt

Torsdag kl. 19.00-21.00

 

Kontakt:

Rasmus Fuhlendorf

+45 25 48 27 28

trop@nielsebbesensgruppe.dk

Som tropsspejder er ansvar det bærende element. Spejderne tager selv del i planlægningen af deres møder i samarbejde med lederne. Udover de ugentlige møder og lokale turneringer deltager spejderne på landsdækkende kurser og løb.

 

 

Vil du prøve at være spejder må du gerne kontakte grenlederen inden første møde, så vi har mulighed for at planlægge mødet bedst muligt