Nielsebbesensgruppe.dk

Hjælp til Skt. Hans 2018


Kære forældre

Igen i år arrangerer vi Skt. Hans i Kærsmindeparken (Gørrilds Alle 27, 8920 Randers NV). Lederne gør et kæmpe arbejde og bygger det hele op i ugen op til Skt. Hans. Bestyrelsen indkøber mad m.v.

Men vi har brug for jeres hjælp og håber, at I vil bidrage med én eller flere af nedenstående opgaver:

Den første opgave består i at lave et dejligt måltid mad til lederne, der skal laves mad til cirka 5 personer til frokost og til mellem 10 og 15 personertil aften, det præcise antal vil du få på sms ugen optil. Maden ønskes gerne omkring kl 12 og omkring kl 18. Der hænger en seddel på opslagstavlenhvor du kan skrive dig på til at lave et måltid mad.

Salg eller pasning af aktivitet lørdag d. 23/6. En vagt vil cirka være mellem 1 time til 1,5 time, alt efter hvor mange som har mulighed for at hjælpe.Der vil være brug for hjælp i tidsrummet 17-20.

Oprydning søndag d. 24/6 kl. 10-13: Der er en masse materiel som skal køres og ligges på plads, vi har noget affald som skal pågenbrugsstationen, og mange andre opgaver vi godt kunne tænke os hjælp til.

Hvis man har mulighed for at hjælpe med enten salg, pasning af aktivitet, eller oprydning tilmelder man sig ved dette link:

https://medlem.dds.dk/event/id/12420/register

I får selvfølgelig nærmere besked, når opgaverne er blevet fordelt og vi afholder hjælpermøde i Kærsmindeparken fredag d. 22/6 kl. 19:00: (brug online tilmelding)

 

Med spejderhilsen

Lederne og bestyrelsen

 

Spørgsmål:

Best.fmd. Alex Weinreich

5156 2013 / alexweinreich@mail.dk